המתכון לפנקייק המושלם
פנקייקים הם פינוק למבוגרים ולילדים.
סוגרים פינה לארוחת ערב מגוונת או קינוח כיפי וקליל לאורחים.
קל להכין וכיף להתענג :)
פנקייקים הם פינוק למבוגרים ולילדים.
סוגרים פינה לארוחת ערב מגוונת או קינוח כיפי וקליל לאורחים.
קל להכין וכיף להתענג :)
כל מה שתצטרכו
-
מכשיר להכנת פנקייק - Selmor
-
מכשיר להכנת פנקייק גדול - Selmor
-
מכשיר להכנת פנקייק - Westinghouse
-
מיקסר יד
-
מיקסר יד עוצמתי
-
בלנדר מוט עם מקצף כפול
-
½1 כוס / כוסות מדידה קמח לבן
-
½3 כפית / כפיות אבקת אפיה
-
50 גרם חמאה
-
¼ כפית / כפיות מלח
-
1 כף / כפות שולחן סוכר
-
1 יחידה ביצים
-
¼1 כוס / כוסות מדידה חלב
אופן ההכנה
אופן ההכנה
הכנת הבלילה
- 1 הכניסו לקערה עמוקה את כלל המרכיבים היבשים (קמח, אבקת אפיה, סוכר ומלח) וערבבו קלות
- 2 המיסו את החמאה (מומלץ בכלי תואם במיקרוגל)
- 3 הוסיפו את הרכיבים הרטובים לקערה (חלב, חמאה מומסת, וביצה).
- 4 ערבבו את כלל הרכיבים באמצעות מיקסר / בלנדר מוט . כדי שהפנקייקים יהיו אווריריים, המנעו מבחישה ארוכה והפסיקו את העירבוב כשאין גושים - שימו לב ככל שנערבב יותר את הבלילה כך הפנקייק יהיה פחות אוורירי ולכן גם אם נותרו גושים אפשר לקבל פנקייקים אווריריים וטובים.
חימום
- 5 חממו את המחבת והוסיפו עליו שכבה דקה של חמאה או שמן למניעת הידבקות השתמשו באש בינונית לקבל מרקם אחיד יותר. השתמשו באש גבוה אם תרצו חלק חיצוני פריף יותר ופנימי רך.
- 6 רק שהמחבת חם ניתן לבזוק את הבלילה.
- 7 הפכו את הפנקייק כשתראו בועות, ובעזרת מרית הפכו אותו לצד השני.
- 8 כדי לדעת אם מוכן, השתמש במרית הרימו בעדינות את אחד הקצוות ובדוק את מידת ההשחמה. אין צורך להפוך פעם נוספת. כשמידת ההשחמה לטעמכם, הוציאו את הפנקייק לצלחת הגשה.
תוספות
- 9 לפי טעמכם ולפי מה שיש בבית :) מייפל קנדי איכותי, שוקולד מתוק, קצפת מפנקת עם פירות. בחרו מה שאתם אוהבים ותתענגו. \ בתיאבון!
אהבתם? הנה המוצרים שתרצו בשביל המתכון
-
מכשיר חשמלי להכנת פנקייק סלמור
-
מכשיר חשמלי להכנת פנקייק סלמור XL
-
מכשיר חשמלי להכנת פנקייק Westinghouse409.00 ₪
-
מיקסר יד עוצמתי סלמור 300W עם מערבלי לישה ומקצפים169.00 ₪
-
מיקסר יד עוצמתי 500W עם מערבלי לישה ומקצפים Westingohuse259.00 ₪
-
בלנדר מוט Westinghouse | הפעלה בהדק | כוס מדידה ומקצף כפול349.00 ₪