פיצה ללא התפחה
כל מה שתצטרכו
-
מכשיר להכנת פיתות ופיצות סלמור עם תרמוסטט
-
4 כוס / כוסות מדידה קמח לבן
-
1 כף / כפות שולחן שמרים
-
1/2 כפית / כפיות סוכר
-
1/2 כפית / כפיות מלח
-
1 כף / כפות שולחן שמן קנולה
-
1.5 כוס / כוסות מדידה מים
-
5 כף / כפות שולחן רוטב עגבניות
-
1 כוס / כוסות מדידה גבינה מגורדת
אופן ההכנה
אופן ההכנה
- 1 מכניסים לקערה קמח, שמרים, סוכר, מלח, ושמן וחלק מהמים.
- 2 בעזרת מיקסר ידני חזק ועוצמתי מערבבים את המוצרים ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק גמיש ורך.
- 3 מקמחים בנדיבות את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק.
- 4 מרדדים את הבצק עד לעובי הרצוי ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- 5 מורחים על הבצק רוטב ומפזרים גבינה ותוספות לפי הטעם.
- 6 אופים בתנור שחומם מראש ל -180 מעלות במשך כ- 15 דקות או עד לקבלת קצוות מושחמים.