פוקאצ׳ה
כל מה שתצטרכו
-
מכשיר להכנת פיתות ופיצות סלמור עם תרמוסטט
-
2 כף / כפות שולחן שמרים
-
2 כף / כפות שולחן סוכר
-
1 כף / כפות שולחן מלח
-
רבע כוס / כוסות מדידה שמן קנולה
-
3/4 2 כוס / כוסות מדידה מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
- 1 ללוש במיקסר או ידני 10 דק במהירות בינונית נמוכה. לעטוף את הבצק בשמן ולהתפיח שעה.
- 2 לחלק את הבצק לארבע כדורים ולרדד אותם לפיתות, עליהם למרוח שמן, ממרח שום, עלי בזיליקום טריים, או כל תוספת אהובה שתבחרו.
- 3 להדליק את המכשיר, לשמן במעט שמן, להכניס את הפיצה לכ-7 דקות עד הזהבה של הבצק. וזהו, החלום התגשם!